Over dit Station

Dit station maakt gebruik van een Davis VP2 weerstation. De gegevens op deze site worden door Meteobridge geproduceerd. Het station bevat een neerslagmeter en een thermo-hydro sensor geplaatst op 1,5 m hoogte boven een grasveld zijnde de meest optimale positie voor de meest correcte gegevens. De anemometer (windmeter) is slechts op een hoogte van 2 m geplaatst en niet op de ideale hoogte van 10 m, daardoor is de windmeting lager dan vergelijkbare stations. In het menu kunt U alternatieve presentaties van de weergegevens van dit station vinden.

Over Vossem

Vossem is een dorp in de Vlaamse Rand, 20 km ten oosten van Brussel en 20 km ten westen van Leuven. Het maakt deel uit van de gemeente Tervuren in de provincie Vlaams-Brabant. Het station is te vinden in een relatief open stuk aan de rand van het dorp nabij het Twaalf Apostelen bosje en de beek de Voer. De metingen vinden plaats op ongeveer 20 meter afstand van verwarmde gebouwen.

Over deze Website

De template van deze site is gemaakt door CarterLake.org met PHP conversie door Saratoga-Weather.org.
Met dank aan Kevin Reed van TNET Weather voor zijn werk aan de originele Carterlake templates, en zijn design van het common website PHP management.
Met dank aan Mike Challis van Long Beach WA voor zijn windroos-generator, thema-kiezer en zijn hulp met de CSS styling van deze templates.
Met dank aan Ken True van Saratoga-Weather.org voor het AJAX condities display, dashboard en de integratie van TNET Weather common PHP site design voor deze site.

Met dank aan Gerard van Doornenburg weerstation en Jozef Smolders van Kampenhout Weather Website voor de nederlandse vertaling.

Originele template is van Designs by Haran.

Deze template is XHTML 1.0 compliant. Valideer de XHTML en CSS van deze pagina.