Over dit Station

Dit station maakt gebruik van een Davis VP2 weerstation. De gegevens op deze site worden door Meteobridge geproduceerd. Een thermo-hygro sensor, geplaatst op 1,5 m hoogte boven een grasveld. meet elke paar seconden data. De anemometer (windmeter) is slechts op een hoogte van 2 m geplaatst en niet op de ideale hoogte van 10 m, daardoor is de windmeting lager dan vergelijkbare stations. Het station is gesitueerd in de tuin grenzend aan akkerland ten ZW. De metingen vinden plaats op ongeveer 35 meter afstand van verwarmde gebouwen.

Over Duisburg

Duisburg is een dorp in de Vlaamse Rand, 15 km ten zuid-oosten van Brussel en 15 km ten zuid-westen van Leuven. Het maakt deel uit van de gemeente Tervuren in de provincie Vlaams-Brabant.

Over deze Website

De template van deze site is gemaakt door CarterLake.org met PHP conversie door Saratoga-Weather.org.
Met dank aan Kevin Reed van TNET Weather voor zijn werk aan de originele Carterlake templates, en zijn design van het common website PHP management.
Met dank aan Mike Challis van Long Beach WA voor zijn windroos-generator, thema-kiezer en zijn hulp met de CSS styling van deze templates.
Met dank aan Ken True van Saratoga-Weather.org voor het AJAX condities display, dashboard en de integratie van TNET Weather common PHP site design voor deze site.

Met dank aan Gerard van Doornenburg weerstation en Jozef Smolders van Kampenhout Weather Website voor de nederlandse vertaling.

Originele template is van Designs by Haran.

Deze template is XHTML 1.0 compliant. Valideer de XHTML en CSS van deze pagina.